10. marts 2015

G R Ö D . Havregrød med appelsin og vanilje

Nogle dage hvor alting går lidt for stærkt og overskuddet er lille kan det, at lave aftensmad, være helt uoverskueligt. Specielt på kolde dage hvor man har lyst til noget varmt. På de dage, kan grød være noget af en livredder. For selvom grød måske er noget som man forbinder med morgenmad, kan det altså præcis det samme om aftenen som om morgenen; mætte, lune og være nemt at lave.
Og hvis du er kørt død i æble/kanel-versionen, skulle du måske tage at prøve denne udgave. Den er nemlig go'.

1½ dl havregryn
2 dl vand
Saft af 1 appelsin
En håndfuld mandler
½ tsk ren vaniljepulver
1 tsk honning
Evt 1 appelsin skåret i tern

. Kog vand og havregryn sammen.
. Når grøden er blevet varm tilsættes mandler, vanilje og honning.
. Hæld appelsinsaften i lige inden servering og rør godt rundt.
. Top evt grøden med appelsin i tern.

Hvis du ikke vil bruge vaniljepulver og honning, er 2 tsk vaniljepulver også helt fint.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nam nam - det lyder alt for lækkert :) Den må prøves en dag, følger dig i hver fald på Bloglovin nu!

Louise \\ www.bylouise.dk \\ Hverdagslivet

A + K = ♥ sagde ...

Yum - laver det tit også med et par skefulde kanel, lidt sødt og ristet kokosmel på toppen.

- Anne