27. september 2015

D R I K . Mangolassi med gurkemeje og ingefær


Nogle morgener har jeg ikke rigtig lyst til morgenmad, men et eller andet skal jeg jo have ned. Her er en lassi det helt perfekte for mig, da den indeholder en masse sunde sager, men skal drikkes. Så føles det ikke så 'mad-agtigt'. Lassi kan varieres i det uendelige, så i virkeligheden er det bare at blende noget frugt med lidt yoghurt og smage til - så har du den skønneste læskende drik.
Denne version er med mango og banan for at trække sommeren lidt ud ... og så er jeg selvfølgelig godt klar over, at vi hopper ind i oktober in a sec, så lidt power i form af ingefær, citron og gurkemeje skal der også til! -ja, altså ud over, at det giver en smadder skøn smag.

1 banan
1 mango
1 citron, presset
1 tsk revet ingefær
2 dl yoghurt naturel
Dadler
Ren vaniljepulver
Gurkemeje

. Skyl, skræl, skær - orden alle ingredienserne, så de er lige til at smide i blenderen.
. Start med at blende yoghurt, banan, mango, citronsaft og ingefær sammen.
. Smag til med de resterende ingredienser og justér eventuelt lidt på konsistensen med vand.
. Stil lassien på køl til den skal serveres - den smager bedst iskold!
. Server i høje, smukke glas med sugerør i.

Velbekomme.

Ingen kommentarer: